دلپسند: ساعت یازده شب گفتند قهرمان نیستید!
شاید بارها شنیدهاید که کرمانیها میگویند "سِر مارو بریدن". حالا ماجرای شناگران معلول کرمانی هم بدین شکل و عجیب اما واقعی است.
دلپسند: ساعت یازده شب گفتند قهرمان نیستید!
شاید بارها شنیدهاید که کرمانیها میگویند "سِر مارو بریدن". حالا ماجرای شناگران معلول کرمانی هم بدین شکل و عجیب اما واقعی است.
به گزارش کرمان ساکر، تیم شنای جانبازان و معولان کرمان هفته گذشته در مسابقات قهرمانی کشور به نایب قهرمانی رسید. اما این نایب قهرمانی فقط ظاهر قضیه است و شناگران معلول کرمانی با کسب بیشترین مدال و جابجایی رکوردهای ملی به قهرمانی رسیده بودند که با تحرکات باورنکردنی در پشت پرده و خارج از استخر، این قهرمانی از کرمان گرفته شد و دو دستی به پایتخت رسید! ارسال نکردن مدارک تیم شنای کرمان در مهلت تعیین شده به کمیته بین المللی پارا المپیک هم باید به دستکاری در نتایج شنای کشور اضافه شود که نشان دهنده قربانی شدن شاگردان سید شورش دلپسند در کرمان و هدر رفتن زحمات آنها در مرحله آماده سازی بوده است. دلپسند که سرمربی-شناگر تیم جانبازان و معلول کرمانی است، در گفتگو با کرمان ساکر توضیحات دقیق تری در مورد نایب قهرمانی تیمش و بازماندن از رقابتهای برلین میدهد.
بچه ها سبک تمرین کرده بودند
سید شورش دلپسند در مورد سطح رقابت های کشوری گفت: سطح بازی ها خیلی بالا بود و تمام تیم ها با تمام قدرت در مسابقات حاضر شده بودند و به دنبال این بودند که خودی نشان بدهند و از طرفی انتخابی تیم ملی هم بود. اما بچه های ما با توان صد درصد در مسابقات حاضر نشدند چون سیکل تمرین آن ها برای مسابقات جهانی آلمان برنامه ریزی شده بود و برای خرداد ماه آماده شدند که متاسفانه با کوتاهی و قصور برخی ها از شرکت در مسابقات جهانی بازمانده ایم.
از سوی فدراسیون کوتاهی شد
وی به تشریح جزییات فاجعه ای که باعث شد شناگران معلول کرمانی به مسابقات جهانی اعزام نشوند، پرداخت و گفت: مسابقات جهانی برلین قرار است از 14 خرداد برگزار شود که اهمیت بالایی برای بازی های پارا المپیک 2020 توکیو دارد. این مسابقات هر سال برای کلاس بندی و تعیین رنکینگ ورزشکاران معلول برگزار می شود و برای حضور در 2020 توکیو باید در این مسابقات شرکت می کردیم. حتی با کمک اداره کل ورزش و جوانان استان، هیات جانبازان و معلولان و خیرین اسپانسر جور شده بود و 7 شناگر و یک مربی باید به این مسابقات اعزام می شدند. مجوز شورای برون مرزی هم دریافت شده بود اما 25 روز مانده به این بازی ها از سوی کمیته ملی پارا المپیک اعلام شد که مدارک در مهلت مقرر ارسال نشده اند و پنل مسابقات بسته شده! مدارک از کرمان به موقع ارسال شدند اما از سوی برخی فدراسیون نشین ها کوتاهی شده و مدارک دیر ارسال شدند و بدین ترتیب چنین مسابقات مهمی را از دست دادیم. از طریق مجمع نمایندگان مجلس پیگیر موضوع هستیم تا برخورد لازم با متخلفان انجام شود اما حیف شد و متاسفانه چنین مشکلی برای ما رخ داد؛ خیلی به حضور در این مسابقات احتیاج داشتیم تا سهمیه بازی های پارا المپیک 2020 توکیو را کسب کنیم.
دلپسند در پاسخ به اینکه راهکار بعدی برای کسب سهمیه بازی های 2020 توکیو چیست، گفت: در سال 2019 بعید می دانم مسابقاتی برگزار شود و منتظریم تقویم 2020 اعلام شود تا در اولین مسابقات شرکت کنیم و سهمیه را به دست بیاوریم.
شناگران کرمانی نابغه هستند
سرمربی تیم شنای معلولان کرمان در مورد جدال بین سینا ضیغمی نژاد و شاهین ایزدیار که با عمکلرد خیره کننده شناگر کرمانی و شکست دادن ایزدیار به عنوان قهرمان بازی های آسیایی جاکارتا به پایان رسید، به توانایی عالی دیگر شناگران تیمش هم اشاره کرد و گفت: خوشبختانه ضیغمی نژاد در 7 سال اخیر خیلی خوب کار کرده و پله های ترقی و رشد را به خوبی طی کرده است. او در سال 2017 در بازی های پارا آسیایی جوانان 5 مدال (یک طلا و 4 نقره) به دست آورد و سابقه درخشانی دارد. در جاکارتا 4 شناگر ما حذف شدند و اگر ضیغمی نژاد به فینال میرفت، یک مدال نقره و یک برنز کسب می کرد که کرمانیها با این حساب 6 مدال بازیهای آسیایی را از دست دادند؛ اما ضیغمی نژاد به تلاشش ادامه داد تا در مسابقات کشوری جبران کند؛ او در 6 ماده از مجموع از 7 ماده ایزدیار را پشت سر گذاشت و با 16 سال سن افتخار استان است. البته در تیم فعلی شناگران نابغه دیگری مثل محمد کریم زاده و فرزاد حسین آبادی حضور دارند. کریم زاده با وجود معلولیت شدید و با 15 سال سن آینده درخشانی دارد و در حال حاضر هم کمتر شناگری به توانایی او می رسد.
قهرمان شدیم اما یازده شب آن را گرفتند!
دلپسند در بخش عجیب صحبت هایش به داستان نایب قهرمانی تیمش پرداخت که در ابتدا قهرمانی بوده است اما با تحرکات مرموز پشت پرده، قهرمانی به تیم تهران اعطا شده است. وی اینگونه توضیح داد: تیم ما کاملا خودش را ثابت کرده اما در کشور خیلی ها نمی توانند قبول کنند که کرمان در مدت 6 سال به این پیشرفت چشمگیر رسیده و قدرت برتر کشور است. در مسابقات کشوری ما قهرمان شدیم و بیشترین تعداد مدال متعلق به تیم کرمان بود و حتی رکورد ملی هم توسط شناگران ما جابجا شد اما ساعت یازده شب گفتند قهرمان نیستید! یکسری کارهای خارج از ورزش انجام شد و قهرمانی ما را به نایب قهرمانی تبدیل کردند. اسناد و مدارک را برای وزارت ورزش و فدراسیون ارسال کرده ایم و شدیدا به دنبال حق خود هستیم تا قهرمانی به ما برگردد. خیلی سنگ اندازی می کنند و اینکه تا همین چند سال پیش اصلا شنایی در کرمان وجود نداشت اما حالا 5 ملی پوش دارد، برای برخی ها قابل هضم نیست. ما بدون حاشیه کارمان را دنبال می کنیم و برای آینده تلاش خواهیم کرد تا به جایی که مستحقش هستیم، برسیم. اینکه 7 شناگر با 36 مدال برگردند اصلا کار کوچک و آسانی نیست و تاکنون در کرمان سابقه نداشته است.
از 30 نفر به انتخاب 7 شناگر رسیدیم
وی در مورد نحوه انتخاب شناگران و اعزام آن ها به رقابت های کشوری گفت: از سال گذشته انتخابی طی سه مرحله آغاز شد که در دی ماه 30 شناگر از تمام نقاط استان به کرمان آمدند و بعد از رکوردگیری، 18 نفر به مرحله دوم راه پیدا کردند. در مرحله دوم نیز که در اسفند برگزار شد رکوردگیری انجام گرفت و 10 نفر به اردو دعوت شدند. در آخرین مرحله نیز بعد از ثبت رکورد و جایگاهی که شناگران به دست آوردند، 7 نفر نهایی انتخاب شدند.
نظرات