18 ماه سرنوشت ساز و درخواست از بنگاه‌های اقتصادی

در جلسه شورای ورزش استان چه گذشت؟

18 ماه سرنوشت ساز و درخواست از بنگاه‌های اقتصادی

ورزشکارانی که امیدهای اصلی کرمان برای حضور در المپیک توکیو هستند، استاندار کرمان را در جریان مشکلاتشان در راه بازی‌ها قرار دادند.

به گزارش کرمان ساکر، جلسه شورای اداری ورزش استان که با ستاد استانی بازی‌های المپیک و پارالمپیک 2020 توکیو عنوان شده است، روز چهارشنبه در استانداری کرمان و با محوریت محمدجواد فدایی استاندار کرمان برگزار شد. در این جلسه علاوه بر استاندار و محمدتقی امیری خراسانی مدیرکل ورزش و جوانان استان، چند رییس هیات‌های ورزشی به همراه ورزشکاران شاخص کرمانی که شانس حضور در توکیو را دارند، حضور داشتند و دغدغه‌هایی مطرح شد که به نظر می‌رسد نبودِ حمایت از سوی بنگاه‌های اقتصادی دلیل اصلی تشکیل آن بوده که استاندار کرمان می‌تواند در این خصوص پیش قدم شود و حمایت مالی از ورزشکاران المپیکی را جلب کند.

محمدجواد فدایی در این جلسه البته قولی برای جلب رضایت و سرازیر شدن حمایت‌های مالی از ورزشکاران کرمانی را نداد اما اعلام کرد تمام سعی خود را انجام خواهد داد تا برای توسعه ورزش و حمایت از ورزشکاران اقدام شود. استاندار کرمان که با ابلاغ وزیر ورزش به عنوان رییس شورای ورزش همگانی استان منصوب شده، گفت: اهدافی که برای ورزش مطرح است، برای ما و دولت نیز خیلی اهمیت دارد و در ورزش عمومی اهداف سلامت جامعه، پر کردن اوقات فراغت و نام آور بودن در سطح کشور مطرح است. اینکه وزارت ورزش را داریم به دلیل اهمیت این اهداف است که برای ورزش نیز یک ساختار مشابه موضوعات دیگر قائل شده اند و ما نیز به این اهمیت توجه داریم و سعی می شود در حد توان و مقدورات خود برای توسعه ورزش و حمایت از ورزشکاران اقدام کنیم.

وی اظهار داشت: بحث استعداد و امکانات در ورزش مطرح است که خوشبختانه در استان کرمان استعدادهای خوبی داریم اما در امکانات، منابع دولتی، شرکت ها و بخش خصوصی و خیران را داریم که هر کدام از اینها ظرفیت و محدودیت هایی دارند. منابع دولتی در موضوعات مختلف و نیازهای جامعه تقسیم می شود و محدودیت ما درصدی است که ورزش از منابع دولتی می گیرد. ضمن اینکه در بخش های دیگر نیز مشکل داریم و سرانه تخت بیمارستانی ما 1.6 و متوسط کشور 1.9 است و در آب روستایی 10 درصد پایین تر از میانگین کشور هستیم و نمی توانیم از اعتبارات دیگر بخش ها کسر کنیم.

فدایی تاکید کرد: بنگاه های اقتصادی علاوه بر ورزش در کمک به آزادی جرائم غیرعمد، اجرای پروژه های عمرانی، بهداشت و درمان و خیریه های درمانی هزینه می کنند و بر مبنای مسئولیت های اجتماعی خود و براساس درآمد بسیار خوبی که از منابع استان دارند، باید این کار را انجام دهند اما در منابع این شرکت ها نیز محدودیت هایی وجود دارد و در نشستی تلاش می کنیم که این منابع هر چه بهتر توزیع شوند. باید به سراغ اسپانسرها و فعالیت های اقتصادی برویم تا به اهداف مورد نظر برسیم.

اما مدیرکل ورزش و جوانان استان هم که تاکنون بارها دغدغه مهم خود در راه بازی‌های المپیک 2020 توکیو را اعلام کرده و به شدت نسبت به حمایت نشدن ورزشکاران ابراز نگرانی کرده است، دوباره حمایت نادرست بنگاه‌های اقتصادی را نشانه گرفت و گفت: از سوی بنگاه‌های صنعتی هزینه‌های زیادی در رشته‌های ورزشی می‌شود، اما هدفمند نیست که امیدواریم با همکاری و حمایت بنگاه‌های صنعتی بتوانیم کار را در بحث آمادگی ورزشکاران و کسب سهمیه المپیک ۲۰۲۰ جلو ببریم. هزینه‌های یک ورزشکار ماهانه حدود ۱۰ میلیون تومان است و ۵۲ ورزشکار در ۱۵ ماه بیش از ۷ میلیارد تومان نیاز دارند.

وی اظهار داشت: احتمال حضور ۲۸ ورزشکار از استان کرمان در بازی‌های اُلمپیک ۲۰۲۰ وجود دارد و کمتر از ۱۸ ماه وقت داریم و ورزشکاران ما باید سهمیه کسب کنند. در المپیک ۲۰۲۰ به دنبال این هستیم، دو تا سه ورزشکار از استان کرمان داشته باشیم. ر سال گذشته ۲۵۲ مدال برون مرزی رسمی به استان کرمان اختصاص یافته که مهمترین آن‌ها مربوط به حضور ۲۳ نماینده ورزش استان در مسابقات جاکارتا بوده است. روند رشد در حوزه ورزش بانوان استان قابل مشاهده است که البته در این حوزه هنوز جا دارد که شاهد اتفاقات مناسب تری باشیم.

در این نشست ورزشکاران و قهرمانان استان کرمان دغدغه‌ها و درخواست‌های خود را بیان کردند و در انتظار خروجی این نشست خواهند بود.

نظرات

نظر دهید

دسته بندی

پربازدید ترین ها