عقب نشینی باشگاه مس بعد از فشارهای جدید
بعد از اینکه باشگاه مس کرمان سیاست غیرمنتظره خود را در مورد سلب حمایت از تیمهای غیر فوتبالی اعلام کرد، تلاش برخی چهرههای قدرت برای وتو کردن این تصمیم قابل پیش بینی بود.
عقب نشینی باشگاه مس بعد از فشارهای جدید
بعد از اینکه باشگاه مس کرمان سیاست غیرمنتظره خود را در مورد سلب حمایت از تیمهای غیر فوتبالی اعلام کرد، تلاش برخی چهرههای قدرت برای وتو کردن این تصمیم قابل پیش بینی بود.
به گزارش کرمان ساکر، نامه باشگاه مس کرمان به هیاتهای ورزشی مبنی بر خروج از زیر بار حمایت مالی از تیمهای غیر فوتبالی سر و صدای زیادی ایجاد کرد و بسیاری نسبت به این تصمیم واکنشهای عمدتا منفی نشان دادند. به هر حال این تصمیم برای تیمی مثل بسکتبال مس که به تازگی به لیگ برتر صعود کرده بود و یا تیم هندبال که سابقه نسبتا خوبی دارد، قابل پذیرش نبود و هیاتهای ورزشی به همراه برخی هواداران مس به سراغ چهرههای قدرت و سیاسی در کرمان رفتند تا شاید تغییری در تصمیم باشگاه مس ایجاد کنند.
مورد مهمی که بعد از تصمیم باشگاه مس صورت جالبی نداشته، عدم اظهارنظر صریح دیگر نمایندگان مجلس در کنار محمدمهدی زاهدی بوده است. زاهدی روز چهارشنبه حتی در صحن علنی مجلس نیز در اظهارات خود علاوه بر انتقاد از دولت، به سیاستهای شرکت و باشگاه مس هم به صورت جدی هشدار داد و البته چند روز پیش هم مسیها را به تغییر رفتارش در قبال این باشگاه تهدید کرده بود. در این شرایط شاید سکوت محمدرضا پورابراهیمی با ابهام همراه بوده که بعد از انتخاب پرویز ابراهیمی به عنوان مدیرعامل باشگاه مس به شدت بابت این انتخاب به شرکت مس انتقاد وارد کرد اما در روزهای گذشته دخالت مهمی برای منصرف کردن باشگاه مس از تصمیم حذف نداشته است.
باشگاه مس در حالی که اعلام کرد از این پس تنها روی فوتبال و مستطیل سبز تمرکز خواهد داشت و در کنار آن نیز به مناطق محروم استان توجه میکند، مطمئنا به تبعات تصمیمش نیز فکر کرده بود اما حجم اعتراضات به این تصمیم به حدی بوده که به نظر میرسد مدیران باشگاه را به تبعه از شرکت مس به عقب نشینی نسبی واداشته است؛ مدیرعامل باشگاه مس به تازگی اعلام کرده تصمیم گیری نهایی در رابطه با حذف برخی رشتهها بعد از جلسه کارگروهی استانداری کرمان موکول شده و این نشان میدهد تلاش محمدمهدی زاهدی و دیگر چهرههای تاثیرگذار مثل مدیرکل ورزش و جوانان استان و اعضای شورای شهر کرمان بی تاثیر نبوده است.
زاهدی در حالی تحرک جدیتر و البته مفیدتری نسبت به دیگر چهرههای قدرت داشته که حتی در گفتگوی تلفنی با مقامات شرکت مس و حتی هیات مدیره باشگاه مس به تندی نسبت به سیاست جدید معترض شده تا اینگونه در صدر و رهبر مخالفان حذف رشتههای غیرفوتبالی باشد.
مسئله حذف برخی رشتههای ورزشی پیچیده شده است و حالا به خصوص تیم بسکتبال مس برای برنامه ریزی با تردید روبروست. شنیده میشود برخی نهادها مثل شهرداری و دانشگاه آزاد تمایل اولیه خود را برای حمایت از تیمها اعلام کرده اند اما در این بین نیاز به ورود بنگاههای اقتصادی قویتری نیز حس میشود که باشگاه مس هم بتواند نفس راحتی در بهبوهه فشارهای همه جانبه بکشد. در هر صورت باید منتظر نتیجه جلسه کارگروهی استانداری باشیم تا تیمی مثل بسکتبال و دیگر تیمها از سردرگمی بزرگ خارج شوند.
نظرات