عباس آبادی: من منتقد هستم اما می‌گویند پُرحاشیه

عیدانه صریح و شفاف با مربی رفسنجانی

عباس آبادی: من منتقد هستم اما می‌گویند پُرحاشیه

در گفتگوی عیدانه با مسلم عباس آبادی بیشتر از اینکه در مورد اهداف این مربی رفسنجانی بحث شود، محلی بود برای دفاع او از حواشی گذشته که البته عباس آبادی بسیاری از تردیدها را برطرف ساخت.

به گزارش کرمان ساکر، انحلال فوتسال مس رفسنجان، شاید مهمترین تصمیمی بوده که مسیر زندگی ورزشی مسلم عباس آبادی را تحت تاثیر قرار داد و او جهش به فوتبال را از 4 سال قبل آغاز کرد تا حالا در رقابت برای صعود به لیگ برتر با جوانان مس رفسنجان قرار بگیرد. عباس آبادی البته یکی از چهره های پر حاشیه رفسنجانی هم محسوب می شود اما عقیده دارد بسیاری از حاشیه هایی که در موردش مطرح می شوند، ساختگی و در جهت تخریب چهره اش هستند و او سعی دارد به آن ها بی توجه باشد. گفتگوی عیدانه کرمان ساکر با عباس آبادی هم خالی از حاشیه نبود و او برخی اتفاقات گذشته در رفسنجان و در اطراف تیم مس را مورد نقد قرار داد که در ادامه می خوانید.

پر حاشیه هستم؟ من فقط انتقاد می کنم

عباس آبادی ابتدا با ابراز لطف به رسانه کرمان بابت فعالیتی که دارد، در پاسخ به اینکه آیا فرد پر حاشیه ای است، گفت: این را باید از شما خبرنگاران و اطرافیان پرسید اما من فکر نمی کنم کسی که حق را می گوید پر حاشیه باشد. معمولا کسانی که مورد انتقاد قرار می گیرند دلخور می شوند اما من همیشه به دنبال گفتن حق بوده ام؛ حالا چه بازیکن و مربی باشد یا مدیر.

آن درگیری را بزرگ کردند

وی در مورد فعالیت خود در عرصه مربیگری گفت: فعالیتم را در سال 87 با کمک آقای نورالدینی در تیم فجر رفسنجان آغاز کردم و در ادامه با حضور در کلاس های مربیگری مدارکم را گرفتم. چهار سال در لیگ استان با آقای عظیمی در فوتسال کار کردم که با فدراسیون ارتباط برقرار کردیم و امتیاز لیگ دو را به رفسنجان منتقل کردیم. چهار سال به عنوان سرمربی در فوتسال بودم و سال های بسیار خوبی داشتم که از آن دوران به نیکی یاد می کنم. نمی خواهم دلیل انحلال مس را باز کنم اما بعد از درگیری که رخ داد (بین تماشاگران مس رفسنجان و سرمایه گذاری مس در سال 94 درگیری به وجود آمد که در ادامه به شکسته شدن شیشه های اتوبوس تیم کرمانی نیز رسید) و انعکاسی که این درگیری پیدا کرد، تیم فوتسال مس رفسنجان با تصمیم مقامات شرکت مس منحل شد و امتیاز را به تیم عباس زاده شیراز واگذار کردند. سپس وارد فوتبال شدم در حالی که خیلی ها دوست نداشتند من بیایم اما آقای زینلی از من حمایت کردند و با پشتیبانی شهدا سال های خوبی داشته ام و راضی هستم. دو سال کمک مربی بودم و در دو سال اخیر هم سرمربی جوانان مس رفسنجان هستم که سال گذشته نیز همانند امسال به مرحله بعدی صعود کردیم اما امسال تجربه بیشتری دارم و به دنبال صعود هستیم.

فرزند انقلاب هستم و امیدوارم مشکلات حل شود

وی در مورد بهترین و بدترین اتفاقات خود نیز گفت: قطعا نتایج برای هر مربی بهترین خاطرات هستند و نتایج خوبی که با تیم جوانان مس رفسنجان کسب کردیم و کمترین شکست را بین تیم های لیگ یکی داشتیم بهترین خاطره ام هستند. مشکلات اقتصادی و سیاسی و به تازگی حوادث غیرمترقبه نیز از ذهن کسی پاک نمی شوند و هیچوقت دوست ندارم مردم عزیزم که خودم سهمی در این انقلاب دارم مشکل داشته باشند و امیدوارم مشکلات حل شوند.

سامره نباید وارد لیگ یک می شد

عباس آبادی در مورد حواشی نسبتا زیاد فوتبال رفسنجان به خصوص در دو سه سال گذشته که حتی منجر به جدایی تلخ علی سامره از نیمکت مس شد، گفت: علی سامره یکی از مشاهیر فوتبال استان است و من به او احترام می گذارم. سامره خیلی زود وارد مربیگری شد، آن هم در لیگ پر زد و خوردی مثل لیگ یک که می دانید پاک نیست و سامره هم کم تجربه بود و جایگاهی را که ساده به دست آورد خیلی هم ساده از دست داد. مشاوره های خوبی به او نمی شد و روز به روز با حواشی بیشتر روبرو می شد و در نهایت مردم به یکی از محبوب ترین شخصیت های فوتبالی خود حیا کن رها کن گفتند. من مخالف او نبودم و الان هم دوست دارم یک مربی رفسنجانی یا حداقل استان کرمانی در مس فعالیت کند. مربیان غیربومی نتایج قابل دفاعی در این چند سال کسب نکردند و در همین کرمان هم به مربیان غیربومی بیشتر از احمد نخعی فرصت دادند. اتفاقاتی باعث شده که مربیان بومی زیر سلطه مربیان غیربومی باشند.

مافیا و دلالی به فوتبال کرمان توجه ویژه ای دارد

سرمربی جوانان مس رفسنجان در پاسخ به اینکه چرا روی میشو هجمه ای وجود ندارد در حالی که حتی یک بازیکن کرمانی هم در ترکیب مس رفسنجان قرار نمی گیرد اما از سامره انتقادات زیادی شد، گفت: قطعا اگر میشو در ابتدای فصل تیم را بسته بود توقع مردم این بود که از بازیکنان بومی استفاده کند اما بعد از جدایی سامره و نتایجی که کسب شده بود باعث شد هجمه منفی علیه باشگاه به وجود بیاید و همه استرس سقوط داشتند و حتی مربیان پایه هم مصر بودند که تیم سقوط نکند. سالهاست که در استان کرمان از بازیکنان غیربومی استفاده می شود که کیفیت بالاتری هم ندارند. علیرضا محمودی 20 دقیقه فرصت پیدا کرد و خودش را نشان داد. این اتفاق برای کریم زاده، جواد رمضانی و حسین علیپور هم رخ داده و قطعا اگر به آن ها اعتماد شود حرفه های زیادی برای گفتن خواهند داشت. بازیکنان رفسنجانی از مافیای فوتبال و دلالان فاصله دارند. سه باشگاه متمول فوتبال استان به خاطر اینکه پول دارند طبیعتا نگاه دلالان را نیز به سوی خود جلب می کنند. بازیکنان بی کیفیتی به تیم های استان آمدند و مبلغ هنگفتی به جیب زدند اما زیاد بازی نکردند و حتی جمع دقایق بازی آن ها 90 دقیقه هم نشد. وقتی برای جذب بازیکن کمیته تشکیل شود و از افراد با تجربه در فوتبال استفاده شود جلوی اینچنین مسائلی هم گرفته می شود. مبارزه با مافیا و دلالی خیلی سخت است و حتی عادل فردوسی پور هم حذف شد. فقط فوتبال نیست و رشته های دیگر هم اینطور است و نیاز به خرد جمعی وجود دارد. اگر مدیر بخواهد با مافیا مبارزه کند خودش ابتدا قربانی می شود.

زبردست باید احترامش را حفظ کند و برود

از عباس آبادی در مورد مدیریت باشگاه مس رفسنجان سوال شد که گفت: ورزشی تر از محمودی نیا نداشتیم و فکر می کنم سابقه مدیریتی ایشان گویای این مسئله بود. آقای زینلی هم زحمت کشیدند و در حال حاضر نیز آقای زین الدینی حضور دارند. کمتر باشگاهی است که مشکل مالی نداشته باشد اما فقط مسئله مالی مهم نیست و باید ارتباط با مربیان خوب باشد اما تعدادی از افراد هستند که می خواهند در هر شرایطی باشند. آقای زبردست برای فوتبال زحمت کشیده اما باید به جوانان هم اعتماد شود. در بسیاری از بحث ها با علیزاده اختلاف داشتم اما از حضورش در باشگاه استقبال می کنم. اما در حال حاضر آقای آخوندی معاون مالی باشگاه بازنشسته هستند و احترامشان واجب است و من همیشه در مقابل ایشان، آقای زبردست و قادری سر خم کرده ام و امیدوارم خودشان احترامشان را حفظ کنند و بهتر است بروند و فاصله بگیرند چون به آن ها بی احترامی می شود.

فرهنگ حرفه ای شدن نداریم

وی با بیان اینکه مربیان رفسنجانی یکدیگر را قبول ندارند گفت: نمی دانم اسمش را چه بگذارم؛ ما مربیان فرهنگ حرفه ای شدن را به خودمان تزریق نکرده ایم. سعی ما باید این باشد که با کمک و همدلی رشد کنیم نه با پایین کشیدن افراد به دنبال رشد باشیم.

پیام بازرگانی برنامه دوستان هستم!

عباس آبادی در مورد فیلمی که در یکی از برنامه های تلویزیونی پخش شد که او هم در جمع معترضان علیه سامره شعار می داد، گفت: من در آن فیلم نبودم و آقای رمضانی لطف دارند و تبلیغ می کنند. سال گذشته درگیری بین من و لیدر تیم مس کرمان که از بازی فوتسال پیشینه داشت و ایشان به من فحاشی کرد را چندین بار نشان دادند. جا دارد همین جا از اکبر زنگی آبادی عذرخواهی کنم که کار من اشتباه بود و از مردم کرمان هم عذرخواهی می کنم. آقای رمضانی از من به عنوان پیام بازرگانی استفاده می کرد و لطف داشتند و تبلیغ می کردند. او دوست خوب من است.

من ادمین صفحه اینستاگرامی نیستم

عباس آبادی در مورد صفحه اینستاگرامی تکل از پشت که بسیاری این صفحه را منتسب به او می دانند، با رد این قضیه گفت: یک آدم شجاع و با شهامت هیچ زمانی کارهای مخفیانه انجام نمی دهد و من تنها یک صفحه در اینستاگرام دارم که حتی گاهی از باشگاه و افراد سیاسی هم انتقاد کرده ام. من شناختی نسبت به افراد صفحه تکل از پشت ندارم و بسیاری انگ می زنند که من مدیرش هستم؛ بسیاری از مطالبش را تایید می کنم اما ربطی به ندارد و هر انتقادی که داشته باشم در صفحه خودم انجام می دهم. این صفحه اینستاگرامی حتی یک بار من را مورد انتقاد قرار داده و هیچوقت پیگیری نکردم.

قرارداد مالی با مس ندارم

من هیچ قرارداد مالی با باشگاه مس رفسنجان ندارم و با دلم کار می کنم. عینا قرارداد سال قبل را در لیست پرداختی ها قرار دادند و تا روز آخر هیچ قرارداد مالی امضا نمی کنم چون از ابتدا به قراردادم اعتراض داشتم. به دنبال پول باشگاه نیستم و خدا دوستم داشته که اینقدر دارم که به پول باشگاه نگاه نکنم و تا روزی که مرا بخواهند و نیاز داشته باشند خدمت می کنم.

فوتبال با سیاست موفق نیست

می خواهم تلنگری به جامعه ورزش بزنم. همانطور که علیرضا دبیر و هادی ساعی وارد سیاست شدند و اصلا موفق نبودند، قطعا سیاسیون هم در فوتبال موفق نمی شوند و نمونه آن را در زمان رویانیان در پرسپولیس دیدیم. با تغییر دولت معمولا جناح های سیاسی در نقاط مختلف چینش می شوند و فوتبال هم چون جنبه تبلیغاتی دارد افراد سیاسی به آن ورود می کنند و در هیات مدیره ها حضور دارند که اصلا موفق نخواهد بود.

دخالت انارکی؟ او دلسوز است

وی در رابطه با اینکه آیا محمد انارکی نماینده مردم رفسنجان در مسائل باشگاه مس رفسنجان دخالت دارد یا خیر، گفت: اطلاع دقیقی ندارم اما زمانی که بحران مالی در باشگاه وجود داشت ایشان با استفاده از روابط خوبی که دارند مشکل را تا حدودی حل کردند  ودلسوزانه برای ورزش، سیاست و فرهنگ رفسنجان تلاش می کنند؛ همانند آقای دکتر قرایی که تخصص گرایی و پیشرفت را به عینه در شهرستان ها بعد از انتخاب ایشان به عنوان ریاست هیات فوتبال را می بینیم.

تشکر ویژه ای دارم از خانواده ام که در سال های اخیر با توجه به استرس و فشار کاری من در کنارم بودند. همچنین از کادرفنی و بازیکنان جوانان مس رفسنجان که دوستشان دارم و امیدوارم موفق باشند. من شاید خیلی زود کنار بروم اما به افرادی که انتقاد می کنند به چشم دیگری نگاه کنیم نه یک تخریب چی!

و در پایان پاسخ عباس آبادی به سوالات کوتاه:

مس رفسنجان؟ باشگاه بزرگ

مسلم عباس آبادی؟ غد و یک دنده

حاشیه؟ یار همیشگی من

میشو؟ مربی با دانش و بزرگ

سامره؟ یکی از مشاهیر فوتبال استان

نظرات

نظر دهید