یزدپور-هیات فوتبال؛ قطع همکاری مبهم پس از 18 ماه

یزدپور-هیات فوتبال؛ قطع همکاری مبهم پس از 18 ماه

جواد یزدپور دبیر هیات فوتبال استان پس از حضور 18 ماهه در این سمت، بدلایل نامعلومی در آستانه جدایی قرار دارد.

به گزارش کرمان ساکر؛ جواد یزدپور که سابقه حضور در هیات فوتبال استان در گذشته را در کارنامه خود داشت، پس از انتخاب علی قرایی به عنوان ریاست جدید هیات فوتبال استان در اردیبهشت ماه سال گذشته، خیلی زود به عنوان دبیر این هیات معرفی شد و پا به اتاق طبقه دوم ساختمان هیات فوتبال گذاشت.

یزدپورِ باتجربه که از روزهای اول دوره جدید مدیریتی هیات فوتبال در این ساختمان حضور داشت، به تمامی امور و مهره‌چینی ها اشراف کامل داشت؛ به همین دلیل بسیاری نقش او را در برخی از انتصابات و تصمیم‌گیری های این هیات فراتر از یک دبیر می‌دانستند.

مسیر هیات فوتبال استان در یک سال و نیم گذشته تحت مدیریت علی قرایی و با حضور افرادی چون سلاجقه و یزدپور، رو به جلو و در مسیری بسیار مثبت قرار گرفته بود و از دور به نظر می‌رسید که هیچگونه اختلاف‌نظر و تنشی در بین اعضای این هیات وجود ندارد و همگی با آرامش به کار خود ادامه می‌دهند.

اما در دو هفته اخیر حرف و حدیث های فراوانی پیرامون جدایی یزدپور از این هیات به گوش می‌رسد و غیبت طولانی مدت او در ساختمان هیات تا حد زیادی به برخی از شایعات، رنگ حقیقت می‌بخشد.

منابع آگاه از عدم استعفای کتبی جواد یزدپور اطلاع می‌دهند، اما بدون شک این غیبت قهرگونه او بی دلیل نیست و خبر از به وجود آمدن یک اختلاف نظر حاد درون سازمانی می‌دهد.

اگرچه نمی‌توان از نقش پررنگ یزدپور در بسیاری از موفقیت های اخیر این هیات به سادگی عبور کرد اما به هر حال باید منتظر ماند و دید طی روزهای آتی چه اتفاقاتی رخ خواهد داد و آیا علی قرایی در چالش انتخاب جانشین او قرار خواهد گرفت یا همه چیز به شرایط عادی برمی‌گردد و شاهد دوران پسا یزدپور نخواهیم بود.

 

 

نظرات

نظر دهید