عشرت کردستانی: انگیزهام طلای توکیو است
ملی پوش پارادومیدانی کرمان میگوید انگیزه اصلیاش با وجود شیوع کرونا و وقفهای که ایجاد شد، طلای بازیهای پارالمپیک توکیو است.
عشرت کردستانی: انگیزهام طلای توکیو است
ملی پوش پارادومیدانی کرمان میگوید انگیزه اصلیاش با وجود شیوع کرونا و وقفهای که ایجاد شد، طلای بازیهای پارالمپیک توکیو است.
به گزارش کرمان ساکر، عشرت کردستانی، متولد سال ۱۳۶۲ در استان کرمان است که به دلیل انفجار مین در منطقه عملیاتی شلمچه، به درجه جانبازی نائل شد. او از طریق یکی از دوستانش با ورزش جانبازان و معلولین آشنا شد و با تنیس روی میز ورزش را آغاز کرد. پس از مدت کوتاهی به والیبال نشسته روی آورد و آن را به صورت حرفهای دنبال کرد تا به عضویت تیم ملی در آمد. او با لباس سفید احرام پرچمدار کاروان ایران در پارالمپیک ریو بود و در مراسم رژه شرکت کرد.
کردستانی مدتی پس از رقابتهای ریو، شانس خود را در پارادوومیدانی آزمود و در جاکارتا نیز موفق به کسب مدال و افتخار آفرینی برای تیم ملی این رشته شد. او در کنار ورزش، تحصیلات خود را تا مقطع کارشناسی ارشد مدیریت ورزش ادامه داده است.
ملیپوش پارا دوومیدانی در گفتوگو با روابط عمومی فدراسیون ورزشهای جانبازان و معلولین بیان کرد: زمانی که محصل بودم والیبال بازی می کردم اما ورزش حرفهای را بعد از جانبازی و ورودم به دنیای ورزش افراد دارای معلولیت آغاز کردم.
یک مدال استانی انگیزهی من برای ورزش حرفهای شد
وی ادامه داد: از طریق یکی از دوستانم در مسابقات پنجگانه بانوان استان شرکت کردم و توانستم مدال برنز را به دست آورم که این مقام انگیزهای شد تا ورزش را در رشته تنیس روی میز شروع کنم و در ادامه وارد دنیای والیبال نشسته شوم.
کردستانی افزود: در پارالمپیک ریو پرچمدار کاروان کشورم بودم که افتخار بزرگی بود و بعد از این رویداد از دنیای والیبال خداحافظی کردم و مسیر ورزشیام را در دوومیدانی ادامه دادم.
بعد از کسب سهمیه، به دنبال ثبت طلای پارالمپیک در کارنامهام هستم
ملی پوش پارا دوومیدانی عنوان کرد: در ماده پرتاب وزنه در مسابقات بینالمللی تونس و بازیهای پاراآسیایی جاکارتا موفق به کسب مدال طلا شدم که این مدالها انگیزه و احساسم را برای ادامه مسیر در این رشته بیشتر کرد و اکنون هدفم بعد از کسب سهمیه، مدال طلای پارالمپیک در همین ماده است و میخواهم در کارنامه ورزشیام این سکوی نخست پارالمپیک را ثبت کنم.
دارندهی مدال طلای بازی های پاراآسیایی اظهار داشت: بعد از موفقیت در جاکارتا روحیه و شرایطم برای کسب سهمیه پارالمپیک توکیو و مدال طلای این بازیها چندین برابر شد به طوری که شبانه روز تمرین و تلاش کردم. البته شیوع بیماری کرونا وقفهای در تمرینات به وجود آورد که کمی راه را دشوار ساخت اما مطمئنم که باز هم میتوانم با تمرین زیر نظر مربیانم نتیجه دلخواهم را بدست آورم.
وی تصریح کرد: در این مدت که ویروس کرونا شیوع پیدا کرده در خانه تمرینات بدنسازی و آمادگی جسمانی را انجام دادم و از طریق فضای مجازی با مربیان در ارتباطم و هر زمان که شرایط برای تمرین تکنیکی در فضای باز مجموعههای ورزشی مهیا باشد با رعایت پروتکلهای بهداشتی تمرینات پرتابم را پیگیری میکنم.
کردستانی عنوان کرد: ورزش باعث شد تا اشتیاق بیشتری برای ادامه تحصیل و ورود به اجتماع داشته باشم به گونهای که اکنون میخواهم در مقطع دکتری درسم را ادامه دهم.
وی تاکید کرد: در طول این سالها در کنار افراد موفق سعی کردیم انگیزه و الگویی برای دانش آموزان و بانوان استان باشیم تا آنها بدانند، خواستن توانستن است و نباید شرایط مانع پیشرفتشان شود و با معلولیت هم میتوانند برای خود و جامعه فرد مفیدی باشند.
هادی ساعی الگوی ورزشی من است
کردستانی اظهار داشت: در طول سالهایی که ورزش کردم هادی ساعی الگوی من بود چرا که برای رسیدن به مدال المپیک از هیچ شکستی ناامید نشد و توانست افتخار بزرگی در تکواندو رقم بزند. من هم میخواهم همانند او در پارالمپیک برای کاروان کشورم مدالآوری کنم و از افتخار آفرینان ایران در این رویداد بزرگ باشم.
ملیپوش پارا دوومیدانی در پایان گفت: زمانی که اسبقیان، رئیس فدراسیون در کرمان حضور یافت با دلسوزی تمام پیگیر وضعیت ورزش جانبازان و معلولین استان شد و تمام تلاش خود را برای ارتقا شرایط به کار برد به همین دلیل از او برای تمام حمایتهایی که داشتند تشکر میکنم.
نظرات