استعدادیابی ۱۲۸۵ بازیکن کرمانی در طرح استعدادیابی جوانان
طرح استعدادیابی از جوانان در استان کرمان با پایان تعطیلات مجددا از سر گرفته می شود.
استعدادیابی ۱۲۸۵ بازیکن کرمانی در طرح استعدادیابی جوانان
طرح استعدادیابی از جوانان در استان کرمان با پایان تعطیلات مجددا از سر گرفته می شود.
به گزارش کرمان ساکر و به نقل از هیات فوتبال استان کرمان، به منظور توجه به فوتبال پایه و بازیکنان توانمند در ردههای سنی و همینطور اهمیت کشف استعدادهای جدید در فوتبال و پشتوانه سازی این بازیکنان در آینده تیمهای باشگاهی استان و حتی ملی کشور و با آگاهی از این نکته که کرمان مهد استعدادهای ناب فوتبالی است، کمیته جوانان و استعدادیابی هیئت فوتبال استان کرمان، با بهرهگیری از استعدادیابهای متبحر در استان کرمان و همگام با سراسر کشور، مبادرت به کشف استعدادهای جدید کرده است.
ثبت نام متقاضیان از طریق سامانه استعدادیابی تا ۵ شهریورماه ادامه دارد و بعد از تعطیلات 5 روزه کشور اردوهای استعدادیابی در استان کرمان از سر گرفته خواهد شد.
تعداد افرادی که مورد آزمایش و سنجش استعدادیاب های فدراسیون در استان کرمان قرار گرفتهاند، برابر با ۱۲۸۵ نفر است که رقم قابلتوجهی به شمار می رود.
نظرات