آه و فغان محمودی‌نیا از فشار علیه باشگاه مس

مردم کرمان چه گناهی کرده‌اند

آه و فغان محمودی‌نیا از فشار علیه باشگاه مس

وقتی محمودی نیا با سوالی درباره اینکه آیا فشارهای سیاسی در یک سال اخیر باعث اذیتش شده است روبرو شد، با مکثی کوتاه آه کشید و سپس تمام حرف چند سال گذشته باشگاه مس را زد.

به گزارش کرمان ساکر، هنوز مشخص نیست باشگاه مس کرمان در سال آینده با ثبات مدیریت روبرو خواهد شد یا خیر. اگرچه احتمال این اتفاق بالاست و شرکت مس و اردشیر سعدمحمدی علاقه‌ای به تغییرات مدیریتی در باشگاه مس ندارند اما در این سال‌ها آنقدر اتفاق عجیب و غریب و جابجایی‌های غیرمنتظره در باشگاه مس رخ داده که هیچگونه اطمینانی نمی‌توان به اتفاقات پیرامون این باشگاه داشت. اتفاقاتی که اگر از هر کسی در کرمان سوال کنید، آن را صفر تا صد برای شما تعریف خواهد کرد و انگشت دلخوری خود را نیز به سوی نماینده‌های سیاسی و افرادی نشانه می‌رود که اجازه نداده‌اند ورزش را ورزشی‌ها اداره کنند و خودشان هم به رسالت اصلی یعنی حل مشکلات معیشتی مردم بپردازند.

در حالی که کمتر پیش آمده مدیری نسبت به دخالت افراد سیاسی در ورزش گلایه کند و به هر حال حفظ جایگاه و مقام برای برخی افراد ارجحیت پیدا می‌کند، اما در برنامه "رو در رو" محمود محمودی نیا با آگاهی از اینکه احتمال تبعات بعد از صحبت‌هایش وجود دارد، به فشارها و تحرک افراد سیاسی در ورزش خرده گرفت و تلویحا آن را عامل مهمی در ناکامی‌های چندین ساله باشگاه مس و در راس آن تیم فوتبال مس معرفی کرد.

محمودی نیا بعد از پاسخ به سوالاتی که در طول یک سال اخیر کلی شایعه و شائبه در مورد آن‌ها پیش آمد، با سوالی مبنی بر اینکه آیا فشارهای سیاسی در دوره مدیریتش در باشگاه مس او را اذیت کرده، روبرو شد. بعد از عدم صعود تیم فوتبال مس کرمان به لیگ برتر، این موضوع بهانه‌ای شد برای برخی افراد که چندین باره علیه عملکرد باشگاه مس موضع بگیرند و برای تغییرات در این باشگاه تاخت و تاز کنند. محمودی نیا که روزهای بسیار پر فشاری را در طول 15 ماه پشت سر گذاشت و در نهایت غم سنگینی نیز روی دوشش بابت عدم صعود مس باقی ماند، در حال برنامه ریزی برای فصل آینده در اتاق مدیریتی شرکت مس بود اما بیرون از شرکت مس نیز رایزنی‌ها برای ایجاد فشار برای تغییر مدیریت باشگاه مس وجود داشت و همین موضوع عاملی شد برای ابراز دلخوری مدیرعامل باشگاه مس و آهی که کشید و سپس هزاران حرف ناگفته از سال‌های قبل را در برنامه "رو در رو" به زبان آورد.

محمودی نیا در پاسخ به سوال مهم و کلیدی برنامه گفت: شاید این صحبتی که من می‌کنم به ضررم تمام شود اما اشکالی ندارد. من فکر می کنم سیاسیون در حوزه کاری خودشان زحمات زیادی می کشند و انسان های بسیار شریفی هستند اما باید ورزش را به حال خودش رها کنند و مبنا شایسته سالاری باشد. نمی گویم من شایسته هستم اما نگاه کنید در سال های گذشته مهره های زیادی سوخت شدند که آدم های بزرگی هم بودند. یک مدیر حداقل 8 سال زمان می خواهد تا زیر بنایی را درست کند اما در باشگاه مس عمر مدیریت بیشتر از 6 ماه نیست. اگر ریشه یابی کنید می بینید که پشت این تغییرات هیچ فرصتی نبوده است.

وی که ناراحتی عمیقی از اتفاقات باشگاه مس و هجمه‌های بعد از ناکامی مس داشت، صحبت‌هایش را با اشاره به ثبات مدیریت در گل گهر سیرجان و مس رفسنجان ادامه داد: شما ببینید مس رفسنجان 15 سال فقط سه مدیرعامل داشته؛ علی زینلی، مجید زیندینی و محمودی نیا. یا گل گهر که آقای جواهری 6 است در باشگاه حضور دارند. مردم کرمان چه گناهی کرده اند که باید این فشارها باشد؟ مدیران شرکت مس هم نمی خواهند این تغییرات رخ دهد اما تحت الشعاع قرار می‌گیرند؛ (بعد از چند ثانیه مکث) بقیه ماجرا نیز همان آهی که کشیدم...

محمودی نیا در انتهای پاسخش با لحنی ملتمسانه‌ گفت: به ثبات مدیریت فکر کنید. نه برای من بلکه برای موفقیت باشگاه مس. اگر به من بگویند برو، دو رکعت نماز شکر می خوانم و می روم. آرامش من اینجا و در باشگاه مس نیست. زندگی ام را فدا کرده ام و می خواهم به باشگاه مس کمک کنم و تمام تلاشم را هم کرده ام و بدشانسی هم آوردیم. اجازه بدهید امید در باشگاه مس بماند.

محمودی نیا در حالی این صحبت‌ها را به زبان آورد و به زعم خودش نیز ممکن به ضررش تمام شود که در روزهای اخیر حمایت چشمگیری از تداوم حضورش در باشگاه مس شکل گرفته است و اکثر ورزشی‌ها و حتی غیرورزشی‌ها خواهان ثبات مدیریت در باشگاه مس هستند. بی ثباتی که بی تردید کلید واژه ناکامی‌های چندین ساله مس است و وقتی یک گل تا صعود کم می‌آید، باید عمیقا فکر کنیم که لابد جایی از کار هنوز نقص داشته و باید برطرف شود. اینکه مس تا آستانه موفقیت پیش رفت، یعنی کار به شکلی اصولی پیش رفته و باید ادامه پیدا کند؛ موفقیت از دور سوسو می‌کند فقط در صورتی که به تفکر موجود اجازه پیش روی بدهیم.

نظرات

نظر دهید