رویای 99 فوتبال استان با لغو بازیها فرجام دارد؟
بعد از جلسه سازمان لیگ با ستاد مقابله با کرونا، حالا همه از جمله سه تیم کرمانی در لیگ برتر و لیگ یک در انتظار تکلیف قطعی و عادلانه برای ادامه برنامههای خود هستند.
رویای 99 فوتبال استان با لغو بازیها فرجام دارد؟
بعد از جلسه سازمان لیگ با ستاد مقابله با کرونا، حالا همه از جمله سه تیم کرمانی در لیگ برتر و لیگ یک در انتظار تکلیف قطعی و عادلانه برای ادامه برنامههای خود هستند.
به گزارش کرمان ساکر، شکی وجود ندارد که سلامت جامعه در این اوقات کرونایی مهمتر است و این اولویت مقامات وزارت بهداشت و ستاد مقابله با کروناست. فوتبال هواخواهان زیادی دارد اما برای کشور و حتی خودِ فوتبال، هیچ تقویمی مهمتر از زمانی که وضعیت سفید حاکم شود، وجود ندارد. مسئولان سازمان لیگ هم در جلسه با ستاد مقابله با کرونا فقط توانستند پیشنهادشان را برای شروع مجدد بازیها ارائه کنند و در آخر این تصمیم وزارت بهداشت است که تکلیف نهایی فوتبال ایران را مشخص میکند.
صحبتهای تکراری برای شروع فوتبال ایران از سوی مقامات سازمان لیگ چیزی جز انداختن توپ به زمین ستاد مقابله با کرونا نیست و در واقع راهی هم پیش روی آنها وجود ندارد چراکه تصمیم گیرنده نهایی، وزارت بهداشت است. این در حالی است که باید تا 15 اردیبهشت برای تکلیف قطعی فوتبال ایران صبر کرد و این تاریخی است که وزیر ورزش برای اظهار نظر واقعیتر قبلا اعلام کرده بود.
اما این سوال وجود دارد که در صورت عدم صدور مجوز شروع بازیها چه اتفاقی رخ میدهد؟ آیا اوایل خرداد برای شروع مجدد بازیها آخرین هدفی است که سازمان لیگ برای ادامه بازیهای فوتبال ایران در نظر گرفته؟ پلن بعدی سازمان لیگ در صورت لغو بازیها چیست؟! اینها همه سوالاتی است که ذهن مخاطبان فوتبال را مشغول کرده و آنها با فرسودگی از مصاحبههای تکراری، خواهان قطعیترین تصمیم برای فوتبال ایران هستند. تصمیمی که باشگاهها، تیمها و بازیکنان را از سردرگمی نجات خواهد داد و آنها میتوانند برنامههای خود را برای فصل آینده طراحی کنند.
سرنوشت فوتبال ایران برای استان هشت اهمیت پایینی ندارد و اتفاقا مخاطبان فوتبال در این استان در حالی که در اوج هیجان بودند، فوتبال برایشان با کرونا متوقف شد. گل گهر روی فرم بسیار خوبی در لیگ برتر قرار داشت و در صورت ادامه لیگ حتی میتوانست به میانههای جدول هم نزدیک شود و در لیگ یک نیز مس رفسنجان و مس کرمان صدرنشینان قطار صعود بودند و خصوصا رفسنجانیها آخرین گامهای صعود را برمیداشتند اما این میهمان ناخوانده مانع هیجان و پیشروی استان هشتیها برای ثبت 99 رویایی شد و این فرم ایده آل به اجبار ادامه پیدا نکرد.
حالا تیمهای کرمانی منتظر تصمیم قطعی هستند و فصل به هیچ وجه برای آنها در این نقطه به پایان نرسیده است. گل گهر اگر هزینه مفصلی در نیم فصل برای جذب بازیکن انجام داد، هدفی جز فرار از خطر سقوط و تثبیت جایگاه لیگ برتری برای فصل آینده نداشت که بتواند با تجربه بیشتر در فصل آینده موفقتر عمل کند. برای مس رفسنجان قهرمانی مهم است و برای مس کرمان هم اول یا دومی فرقی ندارد؛ مس در هر شرایطی بازگشت به لیگ برتر را میخواهد.
اما در صورتی که تلاش سه تیم کرمانی تا همین جای فصل نیمه کاره بماند و به هر ترتیب مجوز شروع تمرینات و بازیها صادر نشود، آیا آنها با این اتفاق کنار میآیند؟! واقعیت این است که باشگاه گل گهر بارها موضع خود را اعلام کرده که خواهان تعطیلی لیگ برتر و توجه به سلامت جامعه است. این بدین معنی است که گل گهر به دور از زجر هفتههای باقی مانده، به هدف خود میرسد و با توجه به جایگاهی که دارد، در لیگ برتر ماندنی میشود. برای دو تیم مس اما مسئله کمی فرق دارد، با اینکه فریبرز محمودزاده قبلا گفته تصمیم گیری برای لیگهای فوتبال ایران تفاوتی نخواهد داشت. مخصوصا برای مس کرمان که چهار تیم، رقیب نزدیک این تیم در جدول هستند و با هر نتیجهای امکان داشت تغییراتی در جدول شکل بگیرد. اما مصاحبههای مسئولان باشگاه مس رفسنجان و مس کرمان هویدای تمایل آنها به تعطیلی لیگ بود؛ تصمیم سازمان لیگ برای لغو ادامه بازیها که البته احتمالش کمتر است، دست مسیها را برای ادعای صعود باز میگذارد...
به تازگی هیچ یک از مسئولان سه باشگاه کرمانی مصاحبهای درباره سرنوشت فوتبال ایران بر اساس یک نظرخواهی انجام نداده اما همان مصاحبههای قبلی گویای تمایل آنها بود و اینکه سه تیم صنعتی از استان کرمان در لیگ برتر چقدر اتفاق شگفت انگیزی است. به هر حال بعد از اعلام تکلیف قطعی از وزارت بهداشت و وزارت ورزش، میتوان دوباره نظرهای تیمها را دنبال کرد.
نظرات