بزنگاه تاریخی زندگی نازنین ملایی

قایقران متولد سیرجان و ساکن انزلی

بزنگاه تاریخی زندگی نازنین ملایی

سلطه نازنین ملایی بر ماده تک نفره در سال‌های اخیر در مسابقات قهرمانی آسیا نازنین را به المپیکی شدن امیدوار می‌کند گرچه او یک رقابت مهم و تعیین کننده را که رقبایش تا سر حد توان برای متوقف کردن او می‌جنگند در پیش دارد.

به گزارش کرمان ساکر؛ نازنین ملایی حالا با پشت سر گذاشتن ۲۸ سالگی، با انبوهی از افتخار و امید به هدف‌های تازه آماده رقابتی حساس می‌شود. از انتخابی المپیک حرف می زنیم. او گرچه در سیرجان به دنیا آمده اما ساکن انزلی است.

نازنین ملایی ۱۴ سال پیش در دوران استعدادیابی از دخترانی که دارای قد و دستان بلند بودند برای اولین بار پارو به دست گرفت و به سرعت به عضویت تیم ملی قایقرانی رویینگ درآمد. در حقیقت، ورود او به مسیر امروز، در دورانی اتفاق افتاد که یک مربی فرانسوی در ایران برنامه استعدادیابی را بر عهده داشت.

افتخار بزرگ دوران ورزشی او این است که ۳ دوره پیاپی طلای آسیا را در ماده تک نفره به دست آورده است اما ۲ مدال از ۲ دوره متوالی بازی‌های آسیایی جایگاه او را در تاریخ رویینگ ایران شاخص تر کرده است.

او در بازی‌های آسیایی ۲۰۱۴ اینچئون برنز گرفت و در ۲۰۱۸ در جاکارتا به مدال نقره رسید. جمع مدال‌های برون مرزی او ۱۷ مدال است. به همین دلیل است که عبور از نام نازنین ملایی در میان دختران قایقران ایران غیر ممکن است. می‌توانید او را هر روز از حوالی ۸ صبح در دریاچه آزادی ببینید که زیر نظر افشین فرزام تمرین می‌کند.

ساعت ۱۰ صبح نوبت اول تمرین را به پایان می‌رساند و پس از استراحتی کوتاه دوباره از ساعت ۱۱ صبح به آب می‌زند و تا ظهر درگیر تمرین است. پس از استراحت عصرگاهی، او از ساعت ۱۶ تا حوالی ۱۷:۳۰ برای سومین بار در یک روز، پارو می‌زند تا سه گانه تمرینی پرفشار خود را کامل کند و این روال هر روز و هر روز نازنین را درگیر مسیر سخت رسیدن به هدف می‌کند.

او برای حضور در المپیک توکیو باید در مسابقات انتخابی شرکت کند. مسابقاتی که قرار بود اوایل اردیبهشت در کره جنوبی برگزار شود و شیوع کرونا در شرق قاره وضعیت زمان برگزاری آن را مورد ابهام قرار داد. حالا قرار است مسابقات انتخابی المپیک آسیایی و آخرین رقابت‌های جهانی انتخابی المپیک همزمان (۱۷ تا ۱۹ می ۲۷ تا ۳۰ اردیبهشت) در سوییس برگزار شود.

نازنین ملایی رویای حضور در المپیک را در سر می‌پروراند اما کسب سهمیه المپیک حالا سخت‌تر از همیشه است. فدراسیون جهانی در شیوه نامه جدید خود می‌گوید در صورتی یک قایقران رویینگ می‌تواند سهمیه المپیک کسب کند که طلا کسب کند. آن هم فقط یک سهمیه برای هر جنس. بدین ترتیب ایران برای کسب سهمیه رویینگ در بخش زنان در نهایت یک سهمیه و در بخش مردان هم همین وضعیت را دارد.

سلطه او بر ماده تک نفره در سال‌های اخیر در مسابقات قهرمانی آسیا نازنین را به المپیکی شدن امیدوار می‌کند گرچه او یک رقابت مهم و تعیین کننده را که رقبایش تا سر حد توان برای متوقف کردن او می‌جنگند در پیش دارد.

این برای نازنین ملایی یک بزنگاه تاریخی در زندگی اوست. او می‌داند که نباید این فرصت را از دست بدهد. اگر در توکیو حاضر نباشد برای المپیک پاریس ۳۲ ساله خواهد بود پس توکیو، احتمالاً آخرین فرصت است. او را تماشا می‌کنیم.

حامد اسماعیلی

نظرات

نظر دهید

دسته بندی

پربازدید ترین ها