منشا در نقش مهندس: خلق موقعیت در هر ۳۵ دقیقه
از زمان بازگشت گادوین منشا به لیگ برتر هیچ بازیکنی بیشتر از او موقعیت گلزنی خلق نکرده است.
منشا در نقش مهندس: خلق موقعیت در هر ۳۵ دقیقه
از زمان بازگشت گادوین منشا به لیگ برتر هیچ بازیکنی بیشتر از او موقعیت گلزنی خلق نکرده است.
به گزارش کرمان ساکر؛ مجید جلالی با چند خرید گرانقیمت و خوب موفق شد گلگهر را از منطقه سقوط جدا کند. در این راه گلگهر در ۳ بازی اخیر ۷ امتیاز از تیمهای بالای جدولی گرفت؛ تراکتور، صنعتنفت و استقلال. ستارههای گلگهر در این بازیها دو مهاجم این تیم بودند. یونس شاکری و گادوین منشا. مهاجم سابق پرسپولیس و استقلال همانطور که پیشبینی میشد در یک تیم پایین جدولی با استراتژی دفاع و ضدحمله، موثر ظاهر شده است.
منشا ۴ بازی برای گلگهر انجام داده (۲ بازی فیکس و ۲ بازی تعویضی) و در این ۴ بازی میانگین نمره ۷.۳۸ را از متریکا گرفته است. منشا تمامی ۲۴۶ دقیقهای که برای گلگهر به میدان رفته را در کنار یونس شاکری گذرانده و حتی در بازی با استقلال برای حضور همزمان با شاکری در ترکیب، در پست مهاجم کاذب به کار گرفته شد. نکته بارز در آمار فنی منشا هم منطبق بر پست بازی اوست. او در این ۲۴۶ دقیقه ۷ موقعیت گلزنی (از جمله پاس گل بازی با استقلال) خلق کرده است. در حال حاضر میانگین پاس کلیدی منشا (۲.۶ در هر ۹۰ دقیقه) از خلاقترین بازیکنان لیگ (مهدی ترابی و مهدی قائدی) هم بالاتر است. منشا برای خلق هر موقعیت تقریبا نیاز به ۱۳ لمس توپ داشته است. بازدهی بالای منشا به این خلاصه نمیشود. او همچنین موفق شده با اولین شوتش برای گلگهر گل بزند.
بازی خلاصه اما موثر منشا در این هفتهها همان چیزی است که جلالی در ادامه ماموریت غیرممکناش به آن نیاز دارد. جلالی مربیای دفاعی و واکنشگراست و مهاجمهای تیمهای او معمولا لمس توپهای پایینی در بازیهای داشتهاند. برای مثال برد آخر گلگهر مقابل استقلال در شرایطی به دست آمد که سیرجانیها کمتر از ۲۰۰ پاس به یکدیگر دادند و فقط در یکسوم دقایق مالکیت توپ را در اختیار داشتند. در چنین شرایطی حضور بازیکنانی با راندمان بالا (خلق موقعیت بهازای هر ۱۳ لمس توپ و نرخ ۳۳٪ بهرهوری از موقعیتهای گلزنی) در خط حمله برای جور بودن دست مربی ضروری است.
منبع: متریکا
نظرات