گل گهر سیرجان 0-پیکان تهران 0/چیزی عوض نشده، بحران پابرجاست!
هفته نهم برای گل گهر سیرجان در خانه پشت سر گذاشته شد و این تیم با مجید جلالی به عملکرد ضعیف و دوری از پیروزی ادامه داد تا روز به روز شرایط اسفناکی در سیرجان مشاهده شود.
گل گهر سیرجان 0-پیکان تهران 0/چیزی عوض نشده، بحران پابرجاست!
هفته نهم برای گل گهر سیرجان در خانه پشت سر گذاشته شد و این تیم با مجید جلالی به عملکرد ضعیف و دوری از پیروزی ادامه داد تا روز به روز شرایط اسفناکی در سیرجان مشاهده شود.
به گزارش کرمان ساکر، گل گهر بعد از صعود به لیگ برتر کاملا به برد قهر کرده و هنوز نتوانسته در 7 بازی لیگ برتری خود با دست پر از زمین خارج شود. این تیم عادت نگران کننده ای به دوری از سه امتیاز پیدا کرده اما مجید جلالی امیدوار بود فرصت بازی انجام نشده مقابل پدیده در هفته گذشته آنقدر مفید بوده باشد که تیمش بتواند در مقابل پیکان هم در شکل بازی و هم در نتیجه گیری متفاوت عمل کند.
در 25 دقیقه ابتدایی بر خلاف انتظاری که وجود داشت، شاگردان حسین فرکی با حملات بیشتر و خطرناک تا نزدیکی رسیدن به اولین گل بازی پیش رفتند و گل گهر همانند بازیهای گذشته نمیتوانست کنترل بازی را در اختیار بگیرد و حریف به راحتی اجازه خطرسازی پیدا میکرد. با نزدیک به دقایق پایانی نیمه اول هیچ تغییری در شکل بازی ایجاد نشد و پیکان به حملات خطرناکش ادامه میداد و شوت مهرداد عبدی تنها پاسخی بود که در این نیمه به نمایش بهتر مهمان داده شد.
با شروع نیمه دوم اما این گل گهر بود که مشخصا دستور حمله در دقایق ابتدایی بعد از نمایش ضعیف در نیمه اول را داشت و حتی شوت سنگین علی قربانخانی که با اختلاف میلیمتری از کنار دروازه شیخ ویسی به بیرون رفت، هواداران سیرجانی را برای ادامه بازی امیدوار کرد. در مقابل هم پیکان شبیه به حملات خطرناک در نیمه اول بازی نمیکرد و تعادل تا حدودی در بازی برقرار شده بود. اما نمایش هجومی شاگردان مجید جلالی در ابتدای نیمه دوم ادامه پیدا نکرد تا بازی برای دقایقی که پیکان هم از فرم نیمه اولش فاصله داشت، با سرعت کم و عمدتا در میانه زمین جریان بگیرد. با این حال زمانی که هواداران گل گهر از ادامه نتایج ضعیف و خالی از سه امتیاز ناراضی بودند و علیه بازیکنان شعار دادند، برخی بازیکنان گل گهر سعی کردند با دوندگی بیشتر در حالی که انرژی کمی داشتند، از هواداران خود دلجویی کنند و به گل برسند اما حملات احساسی هم تاثیری در تغییر روند نتیجه گیری گل گهر ایجاد نکرد و سه امتیازهای لیگ برتری همچنان با گل گهر بیگانه هستند.
ترکیب گل گهر سیرجان:
میلاد فراهانی، علی ابراهیمی، سید عبدالله حسینی، علی قربانخانی، مهران گلزاری، مهرداد عبدی، پیمان نامور، محمد زینالی، سجاد آشوری، امیر محمودآبادی و بهنام برزای
ترکیب پیکان تهران
وحید شیخویسی، میلاد سلیمانی، سید مهران موسوی، علی حمودی، سید محمد ستاری، حسین پورامینی، امیرحسین کریمی، سعید واسعی، جلالالدین علیمحمدی، فراز امامعلی و شهریار مغانلو
حواشی و اتفاقات:
-نزدیک به 4 هزار نفر در ورزشگاه امام علی حضور پیدا کردند. سکوهای ورزشگاه امام علی به خصوص سکوهای روبروی جایگاه جای خالی کمتری نسبت به بازیهای قبل داشتند.
-سجاد آشوری هافبک تکنیکی گل گهر در دقایق پایانی نیمه اول دچار مصدومیت شدید و در رفتگی دست شد و با بدشانسی همانند بازی مقابل پارس جم بین دو نیمه مجبور به ترک زمین شد.
-سر بهنام برزای در برخورد با بازیکن پیکان شکست و او تا پایان با سری بانداژ شده برای تیمش بازی کرد.
-هوداران گل گهر علیه حیدر افسری مدیر رسانه این تیم شعار دادند و خواهان جدایی او شدند. آنها همچنین از دقیقه 80 به بعد التهاب در ورزشگاه را بیشتر کردند و بازیکنان را مورد هدف شعارها و نارضایتی خود قرار دادند.
-بخشی از سکوهای ورزشگاه امام علی هم بی توجه اینکه در ورزشگاه برای بازی گل گهر و پیکان حضور دارند، اقدام به تشویق تیم تراکتور کردند که ساعتی بعد میزبان استقلال بود.
-هواداران سیرجانی تا پایان بازی به شیوه استانی هشتی ادامه دادند و از موضع گیری تند علیه تیمشان پا پس نکشیدند.
نظرات